Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ حسین تاریخی، دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، در پاسخ به این سوال که انجمن چه فعالیت‌هایی را در راستای کمک به مناطق و دانش آموزان محروم داشته است به خبرنگار خبرگزاری برنا گفت: مناطق محروم حوزه آموزش و پرورش اقتضائات ویژه ای دارد که اگر بدون رعایت این اقتضائات و تنها بر پایه شعار به این مناطق وارد شویم، بیش از اینکه نقش کمک کننده داشته باشیم، آسیب رسان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه بیش از ده سال است تجربه کار ستادی را در این حوزه داشته ام ادامه داد: یکی از مشکلات انجام کارهای جهادی، وارد شدن به مسئله ای است که مردم هیچ نقش کمک کننده ای در حل آن ندارند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان افزود: حرکت در کار جهادی بدون کمک اهالی منطقه کاری خسته کننده و بی‌نتیجه است. در واقع این کار باعث تقویت روحیه کار نکردن مردم منطقه و از طرفی افزایش روحیه مطالبه‌گری یک‌طرفه اهالی آن مناطق از مسئولان می‌شود بدون این‌که خود آن‌ها مشارکتی در فعالیت‌های مطرح شده داشته باشند.

تاریخی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم در مناطق محروم کار مفیدی انجام شود باید با پیشینه و بینش جدی وارد عمل شد توضیح داد: در این راستا شاهد بودیم که دانش آموزان با حضور در منطقه ای محروم آغاز به سد سازی کردند و زمانی که نیازمند کمک و همیاری اهالی بودند، متاسفانه هیچ گونه مشارکتی از جانب آن‌ها دیده نشد.

او در خصوص کمک‌ها و مشارکت‌های مالی اتحادیه به دانش آموزان فقیر این مناطق گفت: در این زمینه تعامل جدی را با قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور داشته‌ایم که امیدواریم بتوانیم برای حدود هزار روستا الگویی را پیاده کنیم که به وسیله آن و با مشارکت اهالی، دست به کارآفرینی و مهارت اندوزی بزنیم.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان با تاکید بر اینکه اگر در انجام هر کاری مردم مشارکت داشته باشند به شکلی که خودشان در اجرای آن فرآیند نقش نخست را بازی کنند، قطعا ماندگار خواهد بود، اضافه کرد: بر این اساس با تمرکز بر موضوع کار آفرینی درصدد هستیم، با آموزش اهالی به ویژه نوجوانان، آن‌ها را به انواع مهارت های کاربردی مجهز کنیم تا با اتکا بر آن مهارت شروع به اشتغال کنند.

تاریخی با بیان اینکه در نظر داریم به دانش آموزان مناطق محروم ماهیگیری یاد دهیم تا اینکه ماهی را به دست آن ها بسپاریم خاطرنشان کرد: مهارت آموزی از مناطق محروم استان تهران آغاز شده و در دست اجرا و تقویت است. به علاوه دانش آموزان را مجهز کرده ایم تا به سایرین در زمینه های طلا و جواهر و سنگ تراشی آموزش های لازم را منتقل کنند. برای آقایان نیز ذیل موارد گفته شده، مهارت «آچار به دست» آغاز شده و سایر مهارت ها مانند کار و تعمیر ابزارهای برقی و تعمیرات مکانیکی در دست آماده سازی است.

خبرنگار: ناهید سمیعی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش اشتغال دانش آموزان فقیر مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۰۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد

به گزارش قدس آنلاین، سید کاظم حسینی امروز، ۱۷ اردیبهشت در آئین افتتاحیه طرح ملی ماهر که با حضور معاون جوانان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان در دبستان پسرانه دکتر حسابی شیراز برگزار شد، گفت: پس از برگزاری دوره آموزشی استانی تربیت مدرس ماهر با هدف توانمندسازی مراقبین سلامت و مربیان هلال احمر برای آموزش دانش‌آموزان و والدین ایشان در مدارس، مقرر شد که آموزش دو ساعته سرفصل‌های طرح ماهر ویژه گروه هدف انجام شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس ادامه داد: دانش‌آموزان با مهارت‌آموزی می‌توانند به درک عمیق‌تری از آموخته‌های خود دست یابند و برای ساختن آینده‌ای بهتر گامی موثر بردارند.

وی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان افزود: دانش‌آموزان با شرکت در این طرح همزمان با تحصیل، با این مهارت‌ها آشنا خواهند شد و با اشاره به طرح دادرس در دوره متوسطه اول به مهارت آموزی دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی متناسب با سن دانش آموزان تاکید کرد.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس نیز گفت: سرفصل‌های آموزشی طرح ماهر شامل آموزش شماره‌های اضطراری و نحوه انتقال اطلاعات به امدادگران در شرایط بحرانی و بروز حوادث، مدیریت بحران و کنترل استرس، شناسایی نقاط امن و ناامن، پناه‌گیری ایمن و کمک‌های اولیه ویژه والدین و دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی است.

فاطمه قاسمی افزود: طرح ماهر با هدف افزایش آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان و والدین با مهارت‌آموزی، ارتقای کیفیت سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان والدین و فرهنگیان، افزایش سطح ایمنی، کاهش آسیب‌پذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث در مدارس، اجرا خواهد شد.

وی در تشریح دیگر اهداف افزود: توسعه و ترویج ظرفیت‌های خود امدادی و دگر امدادی مبنی بر مهارت‌ورزی دانش‌آموزان والدین و مربیان، استفاده از ظرفیت آموزش همسالان و سفیران سلامت در گسترش مهارت‌های امدادرسانی، ایجاد همدلی با آموزش مهارت‌های امداد و نجات بر پایه ارزش‌های هم نوع دوستی از دیگر اهداف این طرح است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس گفت: دانش‌آموزان با قرائت سوگندنامه متعهد شدند که نسبت به حفظ جان خود و هم نوعان شان مسئولانه و با کسب مهارت‌های لازم رفتار کنند و برای مهارت‌آموزی هلال احمری تلاش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • توافق‌نامه همکاری کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • ۲ دهه خدمت در منطقه محروم / روایت معلم غلامانی از زندگی معلمی
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار