Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرشکار با اشاره به ضرورت تعامل بیشتر نهادهای کمک رسان برای یاری نیازمندان واقعی تأکید کرد: اگر پول های جزئی که داده می‌ شود دریک جا جمع شود، می توانیم بسته های کامل تری تهیه کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «اکبر میرشکار» امروز(دوشنبه 1 اردیبهشت) در جلسه «ستاد ساماندهی امور جوانان استان قم» که در سالن کرامت استانداری برگزار شد، با اشاره به لزوم توجه به همه اقشار آسیب پذیر از کرونا در شرایط فعلی به ویژه تحقق رزمایش مواسات و همدلی اظهار داشت: این روزها کاملا می‌ بینیم گروه های جهادی و مؤسسات خیریه کارهای خوبی انجام به ویژه برای ماه مبارک رمضان انجام می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل کمیته امداد استان قم افزود: ما داریم به عینه بحث موازی کاری و هم پوشانی های غیر لازم و همچنین برخی اوقات عدم رعایت کرامت انسانی را می‌ بینیم؛ گاهی اوقات به یک مدد جوی کمیته امداد در یک هفته چهار گروه مراجعه می‌کنند که این مسأله موجب خدشه دار شدن کرامت انسانی می‌ شود و همه گروه ها وقتی می‌ خواهند بسته معیشی اعطا کنند چیز خاصی درست نمی کنند.

 

وی در ادامه عنوان کرد: اگر پول های جزئی که داده می‌ شود دریک جا جمع شود، می توانیم بسته های کامل تری تهیه کنیم، چراکه ما کامل ترین بانک محرومان استان را داریم و مهمترین مسأله آن است که همه این افراد با پشتوانه تحقیق و مطالعات دقیق محرز شده که استحقاق دارند.

 

میرشکار با اشاره به این که باید خدمت رسانی به گروه هایی صورت بگیرد که هیچ کس سراغ آنها نمی رود، ابراز داشت: خود مرکز نیکوکاری سازمان جوانان استان قم می‌ تواند مکانی برای سازماندهی کمک ها باشد، بنابراین با یک نگاه هماهنگی و تعاملی قطعا می‌ توانیم کارهای بهتری انجام بدهیم و بسته هایی تهیه کنیم که حداقل نیاز یک ماه را برطرف کند.

پایان پیام/694

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمیته امداد قم کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۹۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم. فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آنها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

کد خبر 6097586

دیگر خبرها

  • نیمار پس از کمک به سیل‌زدگان برزیل: دعا می‌کنم اوضاع به حالت عادی برگردد
  • هوش مصنوعی ربات‌ها را بهتر از انسان‌ آموزش می‌دهد
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • فعالیت ۵ هزار گروه جهادی در آذربایجان‌شرقی
  • واقعی‌کردن بهای خدمات ساخت‌وساز در کرج آثار مثبتی داشت