Web Analytics Made Easy - Statcounter

تدریس در سال کرونایی چگونه انجام می‌شود؟ این سوالی است که این روز‌ها از بسیاری از دانش آموزان و والدین شان پرسیده می‌شود، اما کمتر کسی جواب صاف و ساده‌ای به آن دارد، حتی مسئولان آموزش و پرورش!
به گزارش «تابناک»، بیست و چند روز بعد از شروع سال تحصیلی جدید، هنوز تکلیف بسیاری از دانش آموزان و کلاس‌های درس مشخص نشده است چراکه فارغ از مشکل اینترنت و عدم دسترسی بسیاری از دانش آموزان به گوشی‌های تلفن همراه هوشمند، «شاد» دچار مشکلاتی جدی است که مانع از برقراری ارتباط میان بسیاری از معلم‌ها و دانش آموزانشان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اشکالی بزرگ که بخشی از آن از ابتدا با شبکه اجتماعی دانش آموزی یا شاد بوده است؛ شبکه‌ای که برای تدریس مجازی ساخته نشده و به رغم آنکه در نسخه اخیر امکان پخش زنده هم در اختیار کاربرانش قرارداده، اما کماکان برای برگزاری یک کلاس درس به صورت آنلاین، نواقصی بسیار جدی دارد و دورنمایی برای رفع آن هم ترسیم نشده است.
البته سوای این اشکالات، ظاهرا شاد دچار مشکلات زیربنایی و بنیادی نیز هست. این را می‌شود از گلایه‌های پرشمار اولیای مدارس و دانش آموزان از عدم دسترسی به شاد در ساعات آموزشی دریافت که موجب شده تصمیماتی مانند شیفت بندی برای توزیع مراجعان به آن در دستور کار قرار گیرد. تصمیمی که نتوانسته ضعف سرور‌های این پیام رسان ویژه را پوشش دهد.
مجموعه عواملی که موجب شده از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیل شدن مدارس و رونمایی از شاد برای تدریس مجازی، استفاده از نرم افزار‌ها و بستر‌های دیگر آنلاین، در دستور کار مدارس قرار گیرد و هر دانش آموز مجبور به ساخت چند اکانت در شبکه‌های اجتماعی و نرم افزار‌های ارتباطی در تلفن‌های همراه هوشمند گردد.
گسیل داشتن دانش آموزان به دنیای بی مرز اینترنت که به خودی خود اشکالات پرشماری دارد و ظاهرا خیلی زود است که رفع آن‌ها در دستور کار قرار گیرد! این را می‌شود از فقدان هرگونه برنامه درسی برای آموزش اصول استفاده از پیام رسان ها، حتی در حوزه امنیت کاربران دریافت که احتمالا تا همینجا هم بسیاری از خانواده‌ها را دچار مسائل و دردسر‌هایی کرده است.
به تعبیر بهتر، در شرایطی استفاده از چندین نرم افزار و پیام رسان به دانش آموزان دیکته شده که حتی چگونگی استفاده ایمن از این نرم افزار‌ها و پیام رسان‌ها و مسائل مهمی مانند حریم خصوصی و هشدار‌های اخلاقی به ایشان گوشزد نزده است. مسائلی ضروری که پیش از این هرگز به هیچ شهروندی آموزش داده نمی‌شد، اما حالا که کرونا تغییراتی شگرف در همه امور از جمله در آموزش پدید آورده، می‌بایست به دانش آموزان تعلیم داده شود.
این در حالی است که وزارت آموزش و پرورش تاکید دارد که تنها شاد برای تدریس در مدارس کافی است و عملا با این کار، دو پیام آشکار به جامعه مخابره می‌کند؛ نخست آنکه تمایل دارد همه چیز را ید کنترل خود و به صورت متمرکز حفظ نماید و دوم آنکه اگر آسیبی به واسطه استفاده از انبوه پیام رسان‌های مختلف متوجه دانش آموزان شد، مسئولیتی متوجهش نباشد!
ساز و کاری برای لاپوشانی اشکالات شاد -که اگر به جای یک نرم افزارِ پر اشکال، بستری برای توسعه و رفع نقص یک نرم افزار کامل دانش آموزی به صورت متن باز می‌بود، احتمالا به سرعت ارتقا می‌یافت و نواقصش رفع می‌شد، با انبوه پیام رسان‌های بومی و غیربومی، آن هم در شرایطی که اگر در این مسیر هر اشکالی بروز کند، احتمالا تقصیر دانش آموزان و اولیای ایشان است و بس.
درست مثل اشکالات دیگری که ممکن است در نتیجه نواقص و کمبود‌های نظام آموزشی در کشورمان بروز کند؛ چه این نواقص کهنه و قدیمی باشند و مثلا به تربیت افراد دیپلمه‌ای منجر شوند که حتی برای امور روزمره زندگی آموزش کافی ندیده اند و چه عیب و اشکالات جدیدی باشند که با کرونا فرصت بروز و نمود یافته و از جمله آن‌ها عدم دسترسی کسر بزرگی از دانش آموزان کشورمان به اینترنت و ناتوانی شان در تهیه گوشی هوشمند باشد!  

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه جنگ قره باغ علیرضا رزم حسینی عیسی آل کثیر هفته دفاع مقدس مصطفی ادیب پیام رسان شاد وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا مکانیسم ماشه جنگ قره باغ علیرضا رزم حسینی عیسی آل کثیر هفته دفاع مقدس مصطفی ادیب دانش آموزان پیام رسان ها نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۰۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین جهانگیری عصر یکشنبه در آئین تجلیل از معلمان نمونه شهرستان دیر، اظهار داشت: اساس عالم و هستی بر مبنای تربیت و هدایت انسان است و معلمان در ساختار دینی اسلامی چنین نقش حیاتی بر عهده دارند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر با بیان اینکه تربیت در دنیای امروز کاری بسیار دشوار و به مراتب مورد توجه است، خاطرنشان کرد: اصلی‌ترین هدف دشمن در آرمان‌های دختران و پسران انقلاب است و سرباز نرم این میدان معلمان هستند که برنامه و مسیر و الگو دارند و در مسیر حق طلبی گام برمی‌دارند.

وی افزود: از نمونه بارز این برنامه‌ها جشن تکلیف ۵۶۰ دانش آموز دختر و بیش از ۴۵۰ دانش آموز پسر، حضور بیش از ۶۵۰ معلم و دانش آموز در مراسم اعتکاف، اعزام ۲۸۰ دانش آموز به راهیان نور، حضور بیش از ۲ هزار دانش آموز در تشییع شهید گمنام، ۳۵ یادواره شهدای معلم و دانش آموز، مقام آوری بیش از ۳۵۰ دانش آموز و فرهنگی در مسابقات فرهنگی و هنری و عترت و قرآن در سطح استانی و ملی، قبولی ۱۲۰ دانش آموز در کنکور سراسری و راهیابی به دانشگاه‌های دولتی و برتر کشور، ۹ رتبه زیر هزار است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر با تقدیر از همکاری دستگاه‌ها و شورای راهبردی پتروشیمی‌ها با آموزش و پرورش، گفت: برخی از دستگاه‌ها و شرکت‌های مستقر در منطقه به وظیفه خود در قبال مسوولیت‌های اجتماعی و آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند.

وی افزود: متأسفانه برخی دیگر از دستگاه‌ها فرای از این، به وظیفه قانونی و شرعی و عرفی خودشان هم عمل نمی‌کنند که ما با مکاتبات و تذکرات تا الان پیش رفته‌ایم ولی از الان به بعد جور دیگر باید عمل کرد.

جهانگیری با اشاره به نگاه ویژه فرماندار شهرستان به حوزه آموزش و پرورش، بیان کرد: انتظار داریم در سالی که استاندار به نام آموزش و پرورش معرفی کرده است، این نگاه ویژه‌تر از گذشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه اعتباری بر ایاب و ذهاب دانش‌آموزان در نظر گرفته شده و یک بار برای همیشه این مشکل حل شود، عنوان کرد: از برج ۵ به بعد مشکل ایاب و ذهاب داریم و تمام انرژی و نیروی ما پای این مشکل هدر می‌رود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر با تاکید بر اینکه یک بار برای همیشه حداقل برای ۱۰ سال مشکل تجهیزات مدارس را حل کنیم، ابراز کرد: امیدواریم در سال جدید آموزش و پرورشی با کمترین مشکل امکانات داشته باشیم که فقط به فکر تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش باشیم.

کد خبر 6097694

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی