Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان ضمن معرفی نرم‌افزار مالی خود گفت: با فرار مغزها، کمبود نیروی انسانی ماهر از جمله مهمترین مشکل پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان است. احمد محمدزاده مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نوسا (نرم‌افزار و سخت‌افرار ایران) در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه نرم‌افزار مالی نوسا هم‌اکنون توسط ۶ هزار شرکت کوچک و بزرگ در سرتاسر کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: نرم‌افزار مالی یکپارچه نوسا، مجموعه‌ای یکپارچه از نرم‌افزار‌های حوزه مدیریت مالی است که با هم‌افزایی حاصل از این یکپارچگی، ساختاری منعطف و حرفه‌ای را به منظور تعامل واحد‌های گوناگون موسسات، شرکت‌ها، و سازمان‌ها فراهم می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: هر سازمان و شرکت به فراخور نیاز‌ها و شرایط فعلی خود، اقدام به تهیه زیر سیستم‌های مورد نیاز خود می‌کند، با تغییر شرایط و یا نیازمندی‌ها، این مجموعه‌ها می‌توانند مجموعه نرم‌افزار‌های مورد استفاده خود را تکمیل کنند و در بخش‌های بیشتری از فرآیند‌های سازمانی خود در قالب این سیستم بهره ببرند. این نرم‌افزار که بیش از ۱۵ سال از شروع تولید و توسعه آن می‌گذرد، همچنان بر ستون‌های اولیه خود استوار بوده و همواره در حال تکمیل و بهبود است.
محمدزاده بیان کرد: نرم‌افزار بعدی ما سیستم مدیریت اطلاعات کتابشناختی سیمرغ است که برای کتابخانه‌ها به گونه‌ای طراحی شده که با روش‌های کلاسیک و سنتی، اطلاعات انواع منابع چاپی را نگهداری و جستجوپذیر می‌کنند و برای ورود اطلاعات و فهرست‌نویسی آن‌ها، به کاربرگ‌ها و فیلد‌های خاص نیاز دارند. این نرم‌افزار از پایه برای نگهداری و ورود اطلاعات کتاب‌شناختی هر نوع منبع در پایگاه تخصصی خود، همراه با پشتیبانی زبان انگلیسی و ارائه قابلیت‌ها و تفاوت‌های خاص زبان فارسی طراحی شده است.   به گفته وی، توانایی تغییر ساختار پایگاه‌ها بر حسب نیاز‌های متخصصین فهرست‌نویس هر مرکز، طیف وسیعی از انعطاف‌پذیری و پوشش نیاز‌های مراکز را در این حوزه فراهم می‌کند. این نرم‌افزار هم‌اکنون در اکثر کتابخانه دانشگاه‌ها و از جمله آستان قدس رضوی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نوسا اظهار داشت: سومین نرم‌افزار این شرکت ققنوس نام دارد و زیرسیستم‌هایی که برخی همگانی و قابل استفاده عمومی و برخی اختصاصی و مورد استفاده مخاطبانی خاص از یک سازمان یا مجموعه کاری هستند. این نرم‌افزار در واقع برای مکانیزه کردن اطلاعات مربوط به میراث فرهنگی و موزه‌های کشور کاربرد دارد.
محمدزاده در مورد چشم‌انداز‌ها و اهداف این شرکت عنوان کرد: این شرکت و مجموعه نرم‌افزاری آن به اندازه کافی بزرگ است و مجموعه‌ها در حال تکمیل هستند و زیرمجموعه هر کدام از آن‌ها نیز در حال توسعه است و در واقع هدفی که هم‌اکنون دنبال می‌کنیم، بحث به‌روز رسانی آن‌ها و در صورت نیاز طراحی نرم‌افزار‌هایی که تقاضا برای آن‌ها دیده می‌شود تا از این طریق بتوانیم تمامی نیاز‌های مشتریان را پاسخگو باشیم.
وی ادامه داد:  تمامی این محصولات تجاری‌سازی شده‌اند؛ به غیر از سیستم ققنوس که هنوز عرضه نشده است.
محمدزاده با اشاره به اینکه بزرگ‌ترین مشکل پیش روی این شرکت کمبود نیروی کار انسانی است، گفت: متاسفانه هر دانشجویی که از دانشگاه‌های خوب کشورمان همانند دانشگاه صنعتی شریف و تهران فارغ‌التحصیل می‌شود، به خارج از کشور مهاجرت می‌کند. گویا این دانشگاه‌ها برای خارج از کشور نیرو تربیت می‌کند نه برای کشورمان. در واقع فرار مغز‌ها موجب شده که با کمبود نیروی انسانی ماهر مواجه شویم. این کمبود نیرو نه تنها در بخش نرم‌افزار بلکه در تمامی صنایع مثل شیمی نیز دیده می‌شود.
مدیرعامل شرکت نوسا در مورد حامیان این شرکت می‌گوید: تنها حامی ما پارک علم و فناوری پردیس است که در واقع براساس قوانین پارک تا حدودی ما را حمایت کرده‌اند. شرکت نوسا تاکنون توانسته عنوان واحد برتر فناور و شرکت برتر در همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی را در هجدمین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس از آن خود کند.
محمدزاده در مورد همکاری با دانشگاه‌ها می‌گوید: در ارائه نرم‌افزار سیمرغ به دانشگاه‌ها، کارگاه‌های آموزشی‌ای نیز برای دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد برگزار کردیم و به غیر از آن، از کمک دانشجویان نیز بهره بردیم. هم‌اکنون دانشجوی دوره دکتری از نظر فنی در حال کمک به ما برای توسعه نرم‌افزار ققنوس هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نرم افزار شرکت های دانش بنیان فرار مغزها نیروی انسانی نرم افزار مورد استفاده کمبود نیروی دانش بنیان هم اکنون نیاز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • ساخت روزانه ۲.۵ کلاس درس در استان اصفهان
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • ائتلاف دریایی اروپا در دریای سرخ با کمبود کشتی جنگی مواجه شده است
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان