Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@13:59:21 GMT

موقوفات، بازوی یاری رسان کادر درمان در مهار کرونا

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۷۳۵۴۵

موقوفات، بازوی یاری رسان کادر درمان در مهار کرونا

وقف سنت حسنه و میراث گرانبهای ائمه اطهار (ع) است که با کارکردهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نقش مهمی در رفع مشکلات جامعه و برپایی شعائر دینی دارد. در همین راستا ادارات اوقاف و امور خیریه در سراسر کشور با بهره گیری از ظرفیت موقوفات همپای گروه‌های جهادی، مردم و نهادهای مختلف یاری‌رسان کادر درمان در مقابله با شیوع کرونا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شهرستان سبزوار نیز موقوفات با گام نهادن در این مسیر علاوه بر نقش آفرینی در کاهش آسیب های ناشی از کرونا، سهم مهمی در کاهش مشکلات اجتماعی  داشته اند. برپایی هشتمین مرحله رزمایش مواسات و کمک‌های مومنانه، توزیع بسته‌های بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده، برپایی پایگاه‌های سلامت، تب سنجی و غربالگری مسافران با همکاری مرکز بهداشت و درمان شهرستان برخی از اقدامات شاخص اداره اوقاف و امور خیریه سبزوار با همکاری متولیان بقاع متبرکه در مقابله با شیوع ویروس کرونا بوده است.

۷۰ درصد موقوفات سبزوار در مقابله با کرونا سهیم هستند

رییس اداره اوقاف و امور خیریه سبزوار گفت: حدود ۷۰ درصد موقوفات این شهرستان در مقابله با ویروس کرونا سهم داشته اند بطوریکه از محل عواید و درآمدهای آنها برای تامین بسته‌های کمک معیشتی، بهداشتی یا کمک به درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بهره گرفته شده است.

حجت الاسلام جعفر مهدوی خواه افزود: با موافقت سازمان اوقاف و امور خیریه، عمده موقوفات مرتبط با محرم، غدیر و سایر موارد به گونه ای مدیریت شد که ضمن اجرای نیات واقفان بسیاری از درآمدهای آنها صرف مقابله با ویروس کرونا شده است.

توزیع ۵۰ هزار بسته‌ اقلام بهداشتی از عواید موقوفات سبزوار

وی ادامه داد: به منظور مقابله با شیوع کرونا افزون بر ۵۰ هزار بسته‌ اقلام بهداشتی از محل عواید موقوفات این شهرستان تامین شده است.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه سبزوار گفت: این بسته‌ها شامل ماسک صورت، دستکش، لوازم بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده بوده که به نیازمندان شهرستان‌های سبزوار، خوشاب و ششتمد و همچنین بین زباله گردها توزیع شده است.

وی افزود: همچنین از محل درآمد ۵۰ موقوفه با نیت مصارف بهداشتی با همکاری نیروی مقاومت بسیج، عملیات ضد عفونی معابر عمومی و مناطق روستایی این شهرستان‌ها انجام شده است.

حجت الاسلام مهدوی خواه ادامه داد: همچنین در ایامی که مسافرت‌ها زیاد بود ۲ پایگاه غربالگری کرونا با همکاری مرکز بهداشت و درمان از محل درآمد موقوفات در ورودی شهرستان‌ سبزوار فعال شد که علاوه بر تب سنجی و غربالگری مسافران توزیع اقلام بهداشتی و ضد عفونی خودروها انجام شد.

کمک مومنانه در هشت گام

وی گفت: طی هفت مرحله کمک‌های مومنانه، هشت هزار و ۴۰۰ بسته کمک معیشتی به ارزش هر بسته ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بین نیازمندان شهرستان‌های سبزوار، خوشاب و ششتمد توزیع شد.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه سبزوار افزود: طی ماه جاری و در مرحله هشتم کمک مومنانه نیز ۱۸ تن مواد غذایی شامل برنج و روغن به ارزش افزون بر ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال از محل موقوفات، نذورات و کمک‌های خیران تامین و بین اقشار نیازمند و ساکنان مناطق حاشیه شهر توزیع شد.

وی ادامه داد: در این راستا و در اجرای طرح "دست‌های مهربانی" نیز ۲ هزار و ۴۰۰ کیلو گرم گوشت مرغ و ۶۰۰ بسته گوشت قرمز بین نیازمندان توزیع و ۱۷۰ بسته لوازم تحریر به دانش آموزان محروم سبزوار اهدا شد.

حجت الاسلام مهدوی خواه گفت: برای جلوگیری از موازی کاری، بسته‌های کمک معیشتی و اقلام بهداشتی با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و مراکز خیریه توزیع شده است.

وی با بیان اینکه همه موقوفات خیر است، افزود: شهروندانی که با نیت خیرخواهانه تصمیم دارند مال خود را وقف کنند آن را بر مبنای نیازهای روز وقف نمایند.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه سبزوار ادامه داد: در صورتی که نیات وقف اختصاصی و محدود نباشد، دست متولیان اجرای نیات برای بهره گیری از موقوفات در حوادث طبیعی و پیشگیری از بیماری‌های فراگیر و سایر موارد باز است.

مراکز "افق" بقاع متبرکه پیشگامان مقابله با کرونا

تولیت آستان مقدس امامزاده شعیب (ع) سبزوار نیز گفت: با راه اندازی مراکز افق در بقاع متبرکه شرایط مطلوبی برای بهره گیری از ظرفیت موقوفات ایجاد شده و این مراکز به پیشگامان مقابله با کرونا تبدیل شده اند.

سیدرضا حسینی افزود: هر چند از ابتدای شیوع ویروس کرونا زیارت ضریح بقاع متبرکه تعطیل شده و تنها صحن های روباز مورد استفاده زائران و شهروندان قرار گرفته اما فعالیت بقاع تعطیل نشده و خادمان بقاع از طریق مراکز افق به یاری اقشار نیازمند و آسیب دیدگان اجتماعی ناشی ار کرونا آمده اند.

وی ادامه داد: خادمان بقاع متبرکه سبزوار با همکاری گروه‌های جهادی و قرارگاه مردمی "شکست کرونا"، ضد عفونی بقاع متبرکه، مساجد واماکن مذهبی را به طو ر مرتب انجام می دهند.

تولیت آستان مقدس امامزاده شعیب (ع) سبزوار گفت: با همکاری مراکز افق در بقاع متبرکه سبزوار ۲ هزار شیلد محافظ کرونا برای پرستاران و کادر درمان بیماران کرونایی تولید شده و همچنین ۲ دستگاه تب سنج از محل درآمد موقوفات خریداری و به معاونت بهداشت و درمان سبزوار اهدا شده است.

وی افزود: از ابتدای ماه جاری آماده سازی سوپ برای بیماران کرونایی با کمک خیران در مرکز افق امامزاده شعیب (ع) آغاز شده و روزانه حدود ۸۰ پرس غذایی گرم بین این بیماران توزیع می شود.

حسینی با اشاره به تلاش‌ خستگی ناپذیر کادر درمان ادامه داد: خادمان بقاع متبرکه چند مرتبه با مراجعه به بیمارستان واسعی سبزوار که ویژه پذیرش بیماران کرونایی است با اهدای شاخه‌های گل از تلاش پزشکان، پرستاران و کادر درمانی در درمان و مقابله با بیماری کووید ۱۹ قدردانی کرده اند.

شهرستان‌های سبزوار، خوشاب و ششتمد ۲۷ بقعه متبرکه، ۲ هزار موقوفه و ۱۱ هزار رقبه دارند.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها ویروس کرونا سبزوار وقف بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سبزوار وقف بهداشت و سلامت ویروس کرونا سبزوار وقف بهداشت و سلامت اخبار کنکور اقلام بهداشتی ویروس کرونا بقاع متبرکه کادر درمان شهرستان ها توزیع شد بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۳۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص

محمد ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در برنامه روز جهانی تالاسمی در خصوص اقدامات صندوق بیماران خاص گفت: درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان بوده و هزینه آنها در بخش های غیر دولتی بر اساس بودجه صندوق بیماران خاص کاهش پیدا کرده است. 

ناصحی ادامه داد: بسته خدمتی جدید در بیمه سلامت از جمله بسته های جدید اوتیسم و کاشت حلزون تحت پوشش صندوق بیماران خاص قرار گرفته است. همچنین خدمات بیماران تالاسمی تحت پوشش صندوق بیماران خاص است. 

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: اکنون تولد بیماران تالاسمی ماژور به حداقل و حتی در مواردی به صفر رسیده است.

او گفت: قیمت های جدید پس از دریافت از سازمان غذا و دارو در سامانه بارگذاری خواهد شذ تا بیماران مابه التفاوت قیمت جدید و افزایش یافته را نپردازند. برخی از بیماران نسبت به داروی تولید داخل حساسیت دارند که بیمه سلامت ۹۵ درصد از هزینه های آن را پرداخت می کند. 

ناصحی گفت: شش میلیون و ۶۰۰ هزار بار مراجعه بیماران خاص و صعب العلاج را داشته ایم. بسته خدمتی دندانپزشکی برای ۱۰ بیماری خاص بارگذاری شده و می توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی افزود: ۵۳ بیماری خاص و صعب العلاج در سامانه بیمه سلامت بارگذاری شده و هزینه های دارویی و بستری آنها با پوشش بیمه سلامت در راستای اجرای نسخه الکترونیکی و کاهش پرداختی از جیب مردم ، پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت ادامه داد: بسته های ارائه خدمات حمایتی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج شامل تشخیصی، دارویی و توانبخشی غنی بوده و در حال بازبینی هستند و باید خدمات مناسبی برای بیماران ارائه شود و با توجه به اینکه شمار بیماران سه برابر حجم بیماری ها است باید تعداد آنها با ارائه خدمات بهتر و پیشگیری کمتر شود‌.

وی بیان کرد: بیش از ۲ میلیون بیمار نشان دار شده و به دنبال آن هستیم همه بیمه شدگان بتوانند از خدمات صندوق بیماران خاص استفاده کنند و داروهای گران قیمت از جمله سرطانی و اس ام ای تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: انواع بیماری مغزی، روانی مزمن، دیابت، قلبی، سرطان، پارکینسون، صرع، تالاسمی، آسیب های شنوایی شدید، پیوند کلیه، نارسایی کلیه و غیره جزو صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج هستند و به بیماران خدمات ارائه می شود.

ناصحی اظهار داشت: در بخش دارویی بیماران هموفیلی فقط ۵ درصد فرانشیز دریافت می کنند و خدمات تامین اندام مصنوعی مانند قطع عضو دیابت ۲۵ میلیون تومان پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت داد: انسولین های تزریقی  پر هزینه ترین داروها برای صندوق های بیمه گر بوده و داروی متفورمبن  دیابت پر مصرف تربن دارو برای بیمه ها است. 

وی بیان کرد: بیمه سلامت داروخانه ها را برای ماه اسفند سال گذشته  پرداخت کرده و در حال برنامه ریزی برای پرداخت فروردین هستیم.  بودجه بیمه سلامت افزایش ۶۹ هزار میلیارد تومان برای سال جدید داشته است. 

ناصحی ادامه داد: در بخش بستری سامانه سپاس به صورت الکترونیکی است و بیمه سلامت پرونده ها را برای ارزبابی به دقت رسیدگی می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی