Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@19:37:59 GMT

آخرین نیروهای کمک‌رسان از کره شمالی خارج شدند

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۶۴۲۷۶

آخرین نیروهای کمک‌رسان از کره شمالی خارج شدند

آخرین کارمندان باقی مانده آژانس‌های بشردوستانه شامل برنامه جهانی غذا در حالی به دلیل قرنطینه کرونا کره شمالی را ترک کردند که از ۲۰۲۰ حتی یک گروه کمک‌رسان هم به این کشور وارد نشده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، "پیوتر ایلیچف"، مدیر اداره سازمان‌های بین‌المللی در وزارت خارجه روسیه گفت، آخرین نیروهای کمک‌رسان، کره شمالی را به دلیل وضعیت قرنطینه در این کشور که برای کنترل کرونا وضع شده، ترک کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین خواستار لغو تحریم‌های وحشتناک علیه پیونگ یانگ شد و گفت: مقام‌های کره شمالی مرزها را به دلیل شیوع کرونا بستند. سازمان‌های بین‌المللی دیگر نمی‌توانند نیروهای خود را به صورت گردشی در این کشور مستقر کنند، کمک‌های خارجی دیگر به این کشور راه ندارند و کره شمالی از اوت ۲۰۲۰ دیگر هیچ کمکی دریافت نکرده است.

وی ادامه داد: کمک‌ها پایان یافته، انبارها خالی هستند و تامین مواد سوختی با مشکل مواجه شده و آنطور که از آژانس‌های کمک رسان انتظار می‌رفت، اثرگذاری دیده نشده است. در مارس سال جاری میلادی، آخرین نیروهای کمک‌رسان از جمله برنامه جهانی غذای سازمان ملل این کشور را ترک کردند.

مدیر اداره سازمان‌های بین‌المللی در وزارت خارجه روسیه ادامه داد: روسیه ۵۰ هزار تن گندم در ۲۰۲۰ به پیونگ یانگ تحویل داد. در حال حاضر هیچ چشم اندازی برای رفع محدودیت‌های قرنطینه در کره شمالی وجود ندارد. تحریم‌های یکجانبه وحشتناک علیه کره شمالی بر اقتصاد و اوضاع بشری در این کشور اثر گذاشته است.

این مقام روس افزود: این اقدامات یکجانبه به آن هدفی که برایش تعیین شده بود، نرسید و فقط به اقتصاد ملی کره شمالی و جمعیت این کشور ضربه زد. این وضعیت که کره شمالی را در آستانه انزوای کامل قرار داده، با تاثیر وحشتناک بلایای طبیعی بدتر شد است. روسیه بارها توجه شرکای بین‌المللی را به سوی این مشکل معطوف کرده و خواستار بررسی این سیاست غیر بشری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کره شمالی کمک بشردوستانه تحريم سازمان جهانی غذا کروناویروس قرنطینه کمک رسان کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۴۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین

رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا اعزام نیروهای این کشور به اوکراین را در صورت شکست کی‌یف در جنگ رد نکرد.

به گزارش ایسنا، «حکیم جفریز» رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی.بی.اس گفت: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا اگر سقوط کند، این احتمال وجود دارد که آمریکا مجبور شود وارد درگیری شود و این ورود، نه صرفا با پول بلکه با حضور سربازان ما انجام می‌گیرد.»

این مقام آمریکایی همچنین خاطرنشان کرد که یک جناح طرفدار روسیه در حزب جمهوری خواه در حال افزایش است و او آن را به تاخیر در تصویب بودجه مازاد برای نیازهای نظامی کی‌یف متهم کرد.

به گفته جفریز، این جناح نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و معتقد نیست که روسیه دشمن ایالات متحده است. این جناح توسط «مارجوری تیلور گرین»، عضو مجلس نمایندگان رهبری می‌شود.

واشنگتن بارها گفته که آمریکا مایل به اعزام و استقرار نیروهایش در اوکراین نیست.

در این میان، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه ۲۶ فوریه سال جاری میلادی اعلام کرد بود که مساله احتمال استقرار نیروهای غربی در اوکراین در نشستی در پاریس که با حضور نمایندگانی از ۲۰ کشور غربی برگزار شد، مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته ماکرون، شرکت کنندگان درباره این مساله به اجماع نظر نرسیدند اما چنین سناریویی را نمی‌شود برای آینده کلا منتفی دانست.

پس از این نشست، نمایندگان بیشتر کشورهای شرکت کننده گفتند برنامه‌ای برای اعزام نیرو به کی‌یف ندارند.

همچنین «سرگئی ناریشکین»، مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه ۱۹ مارس گفته بود که فرانسه آماده اعزام یک گروه نظامی به اوکراین است که ۲۰۰۰ نیرو دارد.

براساس گزارش‌ها، فرانسه اولین گروه از نیروهای خود را به طور رسمی به اوکراین اعزام کرد. آنها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در «اسلاویانسک» مستقر شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قهرمانی لیگ برتر رویینگ بانوان سهم دانشگاه آزاد شد/ صدور جواز حضور رقابت‌های بین‌المللی روسیه
  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • استقرار ده ها هزار نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • پیش‌بینی «نیوزویک» از جنگ اوکراین: ۲۰۲۴ برای کی‌یف سخت خواهد بود
  • ارتش اوکراین مجبور به جیره‌بندی مهمات شد
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • روسیه مجوز استفاده از عکس محجبه در پاسپورت اتباع مسلمان را صادر کرد
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند