Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، از زمان به قدرت رسیدن مجدد طالبان در افغانستان در اوت سال گذشته میلادی و در پی خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان، بانک‌های بین‌المللی نسبت به آزمایش تحریم‌های سازمان ملل و ایالات متحده علیه این کشور جنگ زده محتاط هستند، به طوریکه سازمان ملل و سایر گروه‌های امداد رسان را در تلاش برای تحویل پول نقد برای اجرای عملیات دچار چالش کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مارتین گریفیث، رئیس آژانس امدادرسان سازمان ملل به شورای امنیت گفت: سیستم رسمی بانکداری در افغانستان به مسدود سازی انتقال پول به دلیل ریسک زدایی بیش از حد ادامه می‌دهد که این مساله بر کانال‌های پرداخت تاثیر گذاشته و باعث ایجاد خرابی در زنجیره تامین شده است.

سازمان ملل تلاش می‌کند تا یک سیستم به نام "تسهیلات تبادل بشردوستانه" (HEF) را برای انتقال میلیون‌ها دلار کمک برای ارتقای جایگاه پول رایج افغانستان و با هدف ریشه کنی بحران اقتصادی و دور زدن رهبران طالبان که تحریم هستند، اجرایی کند.

گریفیث با بیان اینکه سیستم بانکداری رسمی افغانستان می‌تواند بار دیگر به صورت کامل عملیاتی شود، گفت: ما شاهد پیشرفت محدود هستیم و علت آن هم مقاومت از سوی مقام‌های دوفاکتوی افغانستان است. این مساله‌ای است که به خودی خود حل و فصل نمی‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از گروه‌های کمک رسان و امدادی در نظرسنجی اخیر سازمان ملل اعلام کردند که برای انتقال بودجه و تامین مالی به داخل افغانستان به مشکل برخورده‌اند. دو سوم این گروه‌های کمک رسان فاقد نقدینگی کافی در افغانستان هستند و این مساله بر برنامه‌های آنها سایه افکنده است.

گریفیث همچنین ادامه داد، مقام‌های طالبان افغانستان همچنین به شدت در برنامه تحویل کمک‌های بشردوستانه و با وجود وعده‌ای که به مقام‌های سازمان ملل در سپتامبر گذشته میلادی داده بودند، مداخله می‌کنند.

این مقام ارشد سازمان ملل گفت: مقام‌های ملی و محلی به طور فزاینده‌ای به دنبال ایفای نقش در انتخاب ذی‌نفعان و ارسال کمک به افرادی هستند که در لیست اولویت‌های خود قرار دارند.

وی همچنین ادامه داد: ما همچنین شاهد تقاضای بیشتر طالبان افغانستان برای داده‌ها و اطلاعات در رابطه با بودجه و قراردادهای کارمندان هستیم. گروه‌های امدادی و کمک رسان که تلاش می‌کنند تا زنان افغان را در فعالیت‌های خاص استخدام کنند، با مشکلات زیادی روبرو هستند. سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۲ تنها یک سوم از ۴.۴ میلیارد دلار مورد نیاز خود را برای رفع نیازهای بشردوستانه در افغانستان دریافت کرده بود.

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان ملل کمک رسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۵۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی و نجات جوان کرمانی پس از سقوط در ارتفاعات

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ، معاون سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان از نجات یک جوان ٣٣ ساله که پس از سقوط در لبه یک پرتگاه در ارتفاعات کوه‌های صاحب‌الزمان(عج) کرمان دچارحادثه شده بود خبرداد.

جمشید حسین‌خانی گفت: پس از اعلام سقوط فردی از ارتفاعات کوه‌های صاحب‌الزمان (عج) به ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی آتش نشانی کرمان، بلافاصله گروه امداد کوهستان سازمان آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شد.

وی افزود: در ادامه، با همکاری نیروهای جمعیت هلال‌احمر شهرستان کرمان و عوامل اورژانس حاضر در محل حادثه، عملیات انتقال و نجات مصدوم به‌صورت تخصصی آغاز شد.

حسینخانی، تصریح کرد: تیم تخصصی امداد و نجات سازمان آتش‌نشانی از ارتفاع، در کمترین زمان به محل سقوط فرد حادثه‌دیده که در لبه یک پرتگاه به ارتفاع ٣٠ متر بود رسیدند و پس از تثبیت، فرد حادثه‌دیده را به صورت تخصصی به پایین کوه و محل استقرار آمبولانس منتقل کرده و به عوامل اورژانس تحویل دادند.

وی، با بیان اینکه شهروندان هنگام رفتن به کوه تجهیزات و کفش مناسب به‌همراه داشته باشند افزود: باید با برنامه قبلی و با رعایت نکات ایمنی در کوه، به پیمایش و حرکت اقدام کنند و با برنامه‌ریزی دقیق در زمان‌بندی، از هرگونه اقدامی که احتمال بروز حادثه و ریسک دارد پرهیز شود.

دیگر خبرها

  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • امداد رسانی و نجات جوان کرمانی پس از سقوط در ارتفاعات
  • امداد رسانی پس از سقوط در ارتفاعات کرمان
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • صلیب سرخ: در شیوه کمک رسانی به افغانستان تغییر ایجاد شود
  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است
  • مقام افغان: یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است